Sådan kommer du igang med det fedeste liv som selvstændig!

Herunder finder du information om hvordan du kan gå vejen fra lønmodtager til selvstændig, samt hvordan du kan skabe et stabilt kundeflow og vækst i din business.The ROCKET method

 

De 3 step du skal mestre for at skabe en business du kan leve godt af!

Step #1

FUNDAMENT

12 ugers gruppeforløb

Start-up

Sådan får du en succesfuld start som selvstændig coach!

Start-Up! er et online gruppeforløb for kvindelige iværksættere, der ønsker succes fra starten, via et stærkt fundament for din business samt brug af struktur, planlægning, og strategier der skaber vækst, så du kan skabe det liv du drømmer om!

Her lærer du ALT det du har brug for, når du går vejen fra lønmodtager til selvstændig, så du har et stærkt fundament for din business - for din fremtid!

Step #2

KUNDEFLOW

6 ugers gruppeforløb

Speed-Up

Sådan tiltrækker du drømme kunden, uden at røre en finger!

Speed-Up! er et online gruppeforløb for dig der allerede har fået styr på dit fundament, og som NU er klar til at skrue op for den automatiske online kundetiltrækning, så du kan bruge din tid på det du brænder for, nemlig at hjælpe dine kunder!

Her skaber og implementerer du din egen unikke kunde tiltræknings maskine, som sikre at du ikke længere skal jagte dine kunder.

Step #3

VÆKST

6 ugers gruppeforløb

Step-Up

Sådan skaber du massiv vækst, uden at skulle arbejde mere!

Step-Up! er et online gruppeforløb for dig der ønsker maksimal frihed i din business og dit liv. For dig der ikke længere vil være låst af at sælge din kostbareste ressource - din tid, og som for alvor ønsker at skille dig ud fra mængden af alle de coaches der er!

Her bygger du dit eget unikke High-End signatur produkt, så du kan skabe endnu større resultater for dine kunder - samt skabe en frihedsbaseret million forretning for dig.

Det er faktisk meningen at din business skal være en succes!

Så da du mærkede at det var NU, at du skulle udleve din drøm og skabe en bæredygtig business, så var det ikke bare en tanke der kom overnight vel?

Det var den vej du skulle gå, fordi det er det rigtige at gøre for dig. Så hvis du oplever modtand, eller at det alligevel ikke føles rigtigt, så er det blot et tegn på at du skal ændre din kurs, ændre din strategi og ændre din måde at opbygge og tænke business på.

….det er ikke et tegn på at du ikke skal gå efter din drøm om et liv som selvstændig og den frihed der ligger deri…

…. det er blot endnu et tegn på at du skal handle og tage action for at udleve din drøm ved at gå en ny vej.

Er du i tvivl om hvad der er det rigtige for dig?  

 

Hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige løsning for dig, så ansøg om en gratis Screening Samtale, og lad mig hjælpe dig på rette vej!

 

Brug linket herunder, så hører du fra mig.

Portræt1-removebg-preview