Her finder du ALT du skal bruge for at skabe en succesfuld online business!

Jeg har her samlet ALT du har brug for når du som ambitiøs selvstændig, ønsker at gå hele vejen og leve godt af din passion!

Du får nogle yderst værdifulde ressourcer der kan hjælpe dig godt på vej når du ønsker art drive din business online - både i starten, men også når du er der i din business hvor du er klar til at tage din business til NEXT LEVEL med opbygningen af unikke FUNNELS så du kan tiltrække dine drømmekunder selv når du holder fri!

Du er havnet det helt rigtige sted hvis du har en drøm om at skabe og drive din business online med maksimal frihed!

Alt efter hvor langt du er i din business, og dit arbejde med at tage din business og din viden online, er det forskellige former af ressourcer, værktøjer, systemer og hjælp du har brug for. Du kan herunder få adgang til ALT det du har brug for alt efter hvor du befinder dig!

 

OBS! Er p.t. ved at opdatere mine online kurser, hvorfor de ikke er tilgængelige for øjeblikket.

Herunder får du direkte adgang til brugbare systemer du med fordel kan benytte dig af, når du ønsker at skabe, sælge og levere din viden online!

Simplero

Unikt system som er hele kernen når du vil vil drive din business online og med automatiseringer. Her kan du opbygge din email liste, lave landingpages, automatiske mailflow, opkræve betaling, bygge din hjemmeside, lave online kurser og  meget mere! Et MUST HAVE for at få succes med at automatisere din business.

Kom i gang her!
Canva

Canva er helt unikt når du skal lave alt det grafiske, så som billeder til dine annoncer, præsentationer, handouts, kundemagneter og meget meget mere. Din bedste ven når det gælder det grafiske!

Kom i gang her!
Calandly

Booking system så dine kunder nemt selv kan booke tider til samtaler, sessioner m.m. så du slipper for at bruge tid på at kommunikere frem og tilbage når du skal lave aftaler med din kunder.

Kom i gang her!
Trello

Dette er din virtuelle assistent som holder styr på alle dine opgaver, så du ikke glemmer noget. Et simpelt system som giver dig det bedste overblik.

Kom i gang her!
WebinarJam

Når du når dertil hvor du afholder LIVE webinar for dine kunder, er du nået rigtiog langt. Det kræver et webinarsystem hvor WebinarJam p.t. er det der indeholder ALT det du har brug for at kunne afholde et succesfuldt webinar.

Kom i gang her!
ChatGPT

Robotterne er kommet! Og de er kommet for at blive, så her har du en helt unik mulighed for at få kompetent hjælp til dine tekster, om det er opbygning af salgssider, nyhedsbreve, annoncer eller andet. Hop med på vognen og du er foran dine konkurrenter!

Kom i gang her!
Google Drew

Fantastisk system til at holde styr på alle dine filer, tekster, PDF filer m.m. så du altid har adgang til det hele uanset hvor du er hvis du bare har internet forbindelse.

Kom i gang her!
Stripe

Hvis dine kunder skal kunne købe dine produkter direkte, kræver det at du har et betalingssystem der fungerer uden du skal ind over hver betaling. Stripe taler sammen med både Simplero og Calendly.

Kom i gang her!
Zoom

Når du afholder samtaler, sessioner, gruppekald m.m. er Zoom et nemt tilgængeligt værktøj. Du har mulighed ofr at dele din skærm, optage og det kan også bruges til afholdelse af webinar!

Kom i gang her!
ScreenPal

Når du driver en online business er det en fordel at kunne optage din skærm mens du taler ind over fx til feedback til dine kunder, undervisningsmaterialer eller lign.

Kom i gang her!
DIY Book Design

Lav dine egne Mock-Ups så dine guides, kurser m.m. får et mere professionelt look.

Kom i gang her!

Logo (guld u. tekst) (2)

Hedal Consulting v. Christina Hedal CVR 40704892 - Copyright © 2023

 +4521364978   info@christinahedal.dk - HandelsbetingelserPrivatlivspolitik