At få den rette hjælp og støtte i din business, er afgørende for din succes!

Jeg har derfor her samlet ALT du har brug for når du som ambitiøs selvstændig, ønsker at gå hele vejen og leve godt af din passion!

Du får nogle yderst værdifulde ressourcer der kan hjælpe dig godt på vej når du ønsker art drive din business online - både i starten, men i særdeleshed når du ønsker at benytte dig af opbygningen af FUNNELS og Automatisk Markedsføring.

 

8

Unikke ressourcer og værktøjer til dig der gerne vil optimere og automatisere din business!

Alt efter hvor langt du er i din business, og dit arbejde med at bygge din unikke FUNNEL,  er det forskellige former af ressourcer, værktøjer, systemer og hjælp du har brug for. Du kan herunder få adgang til ALT det du har brug for alt efter hvilket trin du befinder dig på!

Du er lige sprunget ud som selvstændig eller på vej til at gøre det, da det er det du drømmer om!

Her bør dit primære fokus være at opbygge et stærkt FUNDAMENT for din business og dermed få styr på ALT det grundlæggende inden du kaster dig ud i mere avancerede strategier som på de 2 næste step, som også er dem jeg primært samarbejder med mine kunder omkring.

Du bør få styr på dit BRAND, din MÅLGRUPPE & NICHE, din IDEELLE KUNDE, samt have styr på din PRODUKT PALETTE. Derudover skabe sammenhængende content til din målgruppe og slå din brandidentitet fast i et mættet marked indenfor vidensdeling. 

Er det her du er?

Så kan du via værdiskabende og step by step kurser og forløb selv arbejde med at få en styr på dit FUNDAMENT og hele opstarten af din business.

Se her hvordan du kommer i gang!

Læs mere her! 

Du har fået gang i din business og har kunder i butikken, måske ikke så mange du ønskede, men du lever!

Her på dette trin bør dit primære fokus være at opbygge dit publikum, ved at skabe en sammenhængende kunderejse for din målgruppe og starter og udvide din e-mail-liste via din egen unikke FUNNEL!

Hvis du ikke allerede har det, er det også på dette step at en af de klogeste beslutninger, du kan træffe, at skabe et mindre online produkt. Det skaber tillid,  så dit publikum senere lettere siger JA TAK til dine højt prissatte produkter, som vil give dig mulighed for at skalere din business. 

Er det her du er? 

Så er du klar til at tilføje mere POWER til din værktøjskasse og transformere din business, og for alvor  rykke fra dine konkurrenter. Det gør du ved at opbygge din unikke FUNNEL, samt gøre brug af Automatisk Markedsføring.

Se her hvordan du kommer i gang!

Læs mere her!

Du har en etableret business, og du lever af din passion, men du ønsker at opnå maksimal FRIHED i din business og dit liv!

Så er det NU tid til at skalere for alvor og til dette har du brug for værktøjer og systemer, der kan hjælpe dig med at, sælge mere med mindre indsats og udnytte din nuværende position til at skalere og automatisere hurtigere.

På dette trin bør dit fokus være at have en velfungerende FUNNEL og automatisere alle dine processer. Du bør også lære at afholde værdifulde, vanvittigt indbringende webinar for at sælge dine forløb og ydelser. Herefter er der ingen grænser for, hvad du kan udrette i din business.

Er det her du er? 

 Så er du kun en beslutning fra at gå fra middelmådige resultater, jagten efter kunder, til for alvor at slå dit navn fast, og skabe store resultater, både for dig selv og for dine kunder!

Se her hvordan du kommer i gang!

Læs mere her!

Herunder får du værdifuld viden, ressourcer & undervisning helt gratis, når du ønsker at tiltrække flere leads, til din business, ved brug af Automatisk Markedsføring!

Guide

Byg din unikke FUNNEL!  

Du får her en guide der illustrerer hvordan du kommer i gang med at bygge din unikke FUNNEL, så du kan tiltrække flere af de rigtige leads!

5
LIVE Undervisning
Automatisk Markedsføring

"Sådan tiltrækker du flere leads, til din business, ved brug af Automatisk Markedsføring" er et værdiskabende undervisning til dig der er klar til at tage din business til next level!

6
Discovery Call
Discovery Call

Det hele starter med at du tager en beslutning, om at det er NU at du skal have hjælp til at få opbygget din FUNNEL så du ved brug af Automatisk Markedsføring kan gå OP i omsætning, og NED i tid. Lad os tage en snak om dine muligheder!

7

Herunder får du direkte adgang til brugbare systemer du med fordel kan benytte dig af, når du ønsker at drive en online business!

Simplero

Unikt system som er hele kernen når du vil vil drive din business online og med automatiseringer. Her kan du opbygge din email liste, lave landingpages, automatiske mailflow, opkræve betaling, bygge din hjemmeside, lave online kurser og  meget mere! Et MUST HAVE for at få succes med at automatisere din business.

Kom i gang her!
Canva

Canva er helt unikt når du skal lave alt det grafiske, så som billeder til dine annoncer, præsentationer, handouts, kundemagneter og meget meget mere. Din bedste ven når det gælder det grafiske!

Kom i gang her!
Calandly

Booking system så dine kunder nemt selv kan booke tider til samtaler, sessioner m.m. så du slipper for at bruge tid på at kommunikere frem og tilbage når du skal lave aftaler med din kunder.

Kom i gang her!
Trello

Dette er din virtuelle assistent som holder styr på alle dine opgaver, så du ikke glemmer noget. Et simpelt system som giver dig det bedste overblik.

Kom i gang her!
WebinarJam

Når du når dertil hvor du afholder LIVE webinar for dine kunder, er du nået rigtiog langt. Det kræver et webinarsystem hvor WebinarJam p.t. er det der indeholder ALT det du har brug for at kunne afholde et succesfuldt webinar.

Kom i gang her!
ChatGPT

Robotterne er kommet! Og de er kommet for at blive, så her har du en helt unik mulighed for at få kompetent hjælp til dine tekster, om det er opbygning af salgssider, nyhedsbreve, annoncer eller andet. Hop med på vognen og du er foran dine konkurrenter!

Kom i gang her!
Google Drew

Fantastisk system til at holde styr på alle dine filer, tekster, PDF filer m.m. så du altid har adgang til det hele uanset hvor du er hvis du bare har internet forbindelse.

Kom i gang her!
Stripe

Hvis dine kunder skal kunne købe dine produkter direkte, kræver det at du har et betalingssystem der fungerer uden du skal ind over hver betaling. Stripe taler sammen med både Simplero og Calendly.

Kom i gang her!
Zoom

Når du afholder samtaler, sessioner, gruppekald m.m. er Zoom et nemt tilgængeligt værktøj. Du har mulighed ofr at dele din skærm, optage og det kan også bruges til afholdelse af webinar!

Kom i gang her!
ScreenPal

Når du driver en online business er det en fordel at kunne optage din skærm mens du taler ind over fx til feedback til dine kunder, undervisningsmaterialer eller lign.

Kom i gang her!
DIY Book Design

Lav dine egne Mock-Ups så dine guides, kurser m.m. får et mere professionelt look.

Kom i gang her!

Skallér din business ved analysering af din automatiske markedsføring!

At skabe en succesfuld FUNNEL der giver dig leads til dine produkter og ydelser er én ting. Når du så efterfølgende ønsker at skalerer og skabe massiv vækst i din business, er et meget vigtigt element at du kan analyserer alle de tal din maskine genererer.  

Så får du svedige håndflader når alt det bagvedliggende teknik skal optimeres, så har du via mit samarbejde med MAXAD en helt unik mulighed for at tilknytte endnu en meget kompetent og professionel kompetance til din business.


Tryk på MAXAD logoet og læs mere.