Design uden navn-4

Sådan endte jeg som succesfuld iværksætter!

Læs her min historie om hvordan jeg gik fra stressramt karrierekvinde til badass business mom!

Jeg hedder Christina Hedal og er livsstilsiværksætter!  

Jeg er business mentor for en masse skønne kvinder der ligesom jeg selv ønsker at skabe en business med masser af frihed og penge på kontoen. 

Jeg elsker den måde jeg har valgt at drive min business på, og som er baggrunden for at jeg har den frihed jeg drømte om da jeg sprang ud som selvstændig, og som gør det muligt at arbejde når og hvor som helst.

 

 

Det lå ikke lige i kortene at jeg skulle ende som succesfuld iværksætter.

Ingen i min familie eller omgangskreds er selvstændige, og efter mere end 20 år i den finansielle sektor med et godt betalt job, der gav tryghed og penge på kontoen, er jeg i dag ret stolt af at jeg havde modet til at gå imod strømmen, og opbygge mit eget arbejdsliv, der gjorde det muligt at skabe en hverdag med masser af frihed og fokus på min trivsel.

 

Så prøv lige at forestille dig en hverdag.....

  • Hvor du hver dag står op og bare elsker det du laver i din business, og hvor du hver dag får lov til at hjælpe en    masse skønne mennesker med det unikke du kan.
  • En hverdag hvor du har styr på det at drive business.
  • Ja en hverdag hvor du har friheden til at skabe det liv der passer præcist til dig og din familie, og hvor du har skabt et solidt fundament for din business som udover frihed giver dig penge på kontoen.

 

Sådan er min hverdag i dag...

Og alt jeg selv har gennemgået på min egen rejse, for at nå dertil, er hele grundlaget for min business i dag, og
det der ligger til grund når jeg hjælper mine kunder med at gå fra lønmodtager til selvstændig.

Skal jeg være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke på at det var muligt for sådan en som mig! Og det jeg har opnået er langt mere end jeg nogensinde havde turde drømme om, og derfor ved jeg også at det er muligt at opnå for dig, selvom du måske ikke lige nu kan se det!

Men som mit liv er i dag, sådan har det ikke altid været....!

Jeg lærte det på den hårde måde, og betalte en høj pris undervejs, men det betyder bare at du nu har mulighed for at tage genvejen via en let og enkel metode!

Jeg havde en god karriere kørende, men fik stress, og det ændrede mit liv. Men lige så hårdt det var at være i, mens det stod på - ligeså lidt vil jeg være det forløb foruden. For måden jeg levede mit liv var uden tvivl årsagen til at jeg til sidst stod i en så stor krise at jeg blev tvunget til at tage nogle valg om at gå nogle nye veje.

Jeg husker tydeligt den dag jeg stod i Netto og skulle pakke mine varer, og hvor jeg gik i panik, fordi jeg ikke kunne overskue at få dem væk fra båndet, og følelsen der ramte mig, om at jeg ikke kunne følge med, og ikke vidste hvad jeg skulle gøre, var forfærdeligt.

Selv mine hænder rystede, så jeg havde svært ved at ramme tasterne da jeg skulle betale med mit kort. Men jeg kom ud i bilen, men sad bare der, og kunne ikke køre hjem.

Lige der da jeg stod ved kassebåndet i Netto, med en hale af mennesker der stod u-tålmodigt og trippede for at komme videre, gik det op for mig at jeg havde det meget værre end jeg havde bildt mig selv ind.

Jeg havde det så skidt at jeg ikke længere kunne forsvare og komme med undskyldninger for hvorfor jeg blev ved med at leve mit liv som jeg gjorde. Leve mit liv hvor mine egne behov og værdier blev nedprioriteret i en sådan grad at jeg ikke længere vidste hvem jeg var.

Jeg var igen blevet sygemeldt med stress.

Ja det var faktisk 3. gang på bare 5 år, men denne her gang var det anderledes. Jeg havde mistet evnen til helt almindelige dagligdags ting, og jeg vidste at jeg blev nødt til at tage en stor beslutning i forhold til at ændre mit liv.

Jeg havde alt for længe levet mit liv ud fra hvad andre forventede, ud fra hvad man burde og ud fra hvad alle andre gjorde.

Havde uddannet mig godt, og havde et godt job i den finansielle sektor. Et job med masser af udfordringer og ansvar. Men jeg var ikke glad, og jeg havde ikke overskud til at være noget for mig selv eller min familie når jeg kom hjem.

Faktisk har det været kendetegnende for en stor del af mit liv. Med en opvækst med en alkoholiseret og psykisk syg mor, lærte jeg hurtigt at det var bedst bare at tilpasse sig, ikke fylde for meget, og være den stille pige der ikke stod op for sig selv - så det blev jeg!

Den læring tog jeg så også med mig ind i mit voksne liv, og det at jeg aldrig havde sat mig selv først og aldrig lært at det var okay at have mine egne ønsker og behov, var årsagen til at jeg gang på gang blev presset, og nu igen var blevet syg med stress.

Så den dag i Netto blev i den grad MIT wake-up call, og det blev afgørende for mit liv og der hvor jeg er i dag!

Pludselig gik det stærkt

Efter den dag i Netto, gik det stærkt, da jeg så tydeligt kunne mærke at nu var nok nok. Og ofte er det jo desværre sådan, at vi mennesker skal ud i en krise og helt ned og ligge før vi for alvor skifter kurs i vores liv.

Så jeg sagde mit job op uden at vide hvad der så skulle ske. Det eneste jeg med sikkerhed vidste var at jeg ikke skulle være i det her job mere, og at jeg fremover skulle lave noget der var nærende for mig og mit liv.

Jeg tog en coachuddannelse, og en master som stresscoach begge gennem Sofia Manning. Og jeg tog en helhjertet beslutning om at det her med at skabe mit eget arbejdsliv, hvor der var plads til hele mig, det VILLE jeg lykkedes med. Så i 2019 sprang jeg ud som selvstændig coach.

Men det var ikke lutter lagkage, for jeg vidste på det tidspunkt ingenting om at drive business. Det gjorde at jeg havde mange nætter hvor jeg lå og spekulerede på hvordan jeg skulle få det hele til at gå.  

Jeg knoklede hårdt for at skabe nogle attraktive produkter, men problemet var bare at selvom jeg rent faktisk lykkedes med at skabe noget rigtig godt, så havde jeg ingen at sælge det til, så jeg var faktisk ved at få stress igen, og jeg var ved at smide håndklædet i ringen og give op af flere omgange! 

Ja jeg begyndte endda at bilde mig selv ind at det her med at være selvstændig det var nok ikke for alle, og ihvertfald ikke for en som mig! Så en af de fejl jeg begik dengang, det var at jeg lagde alt mit fokus på at udvikle mine produkter, og kiggede på hvad de andre coaches gjorde, uden at mærke efter om det de gjorde var det rigtige løsning for mig.

Jeg var så fokuseret på at lykkedes med at knække koden, at jeg glemte at mærke efter, og af erfaring ved jeg, at det kommer der sjældent noget godt ud af.

Løsningen

Så det var først da jeg stødte på en mentor der havde succes med at få sine produkter ud til sin målgruppe, uden at knokle, at jeg indså at der var noget jeg virkelig havde overset i opbygningen af min business.

Jeg var ganske enkelt ved at bygge et flot hus på et meget skrøbeligt fundament. Så her startede den største personlige udviklingsrejse jeg har været på, da hele fundamentet for min business jo hang sammen med mit personlige fundament - og på det tidspunkt var ingen af de 2 ting på plads.

Så du kan nok godt forestille dig hvilken begejstring det skabte, at jeg nu havde fundet ud af hvad der var galt. Hvad det var der var årsagen til at jeg ikke kunne få gang i min business, til trods for jeg havde skabt fantastiske produkter.

Så løsningen jeg fandt og som jeg stadig bruger den dag i dag var at sikre opbygningen af et stærkt fundament for mig og min business. Et fundament der ikke slår revner, og som står stabilt uanset hvilket hus altså uanset hvilke produkter jeg sætter ovenpå.

Det var virkelig en game changer af de store, for min måde at drive business på.

Og det var uden tvivl det der gjorde at jeg lykkedes med at gå fra lønmodtager til selvstændig, uden at skulle give op undervejs.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg havde modet til at gå en ny vej til trods for at den nye vej ikke dengang virkede indlysende.

Taknemmelig for at jeg faldt over den mentor dengang, og glad for at jeg havde modet til at række ud efter hjælp til det jeg ikke selv kunne se og det jeg ikke selv kunne implementere.

I dag har jeg en hverdag jeg ELSKER!

 

Og nej jeg er ikke født under en særlig heldig stjerne, eller kan noget som du ikke indeholder.

Jeg havde for få år tilbage slet ikke nogen som helst viden om at drive business, så når jeg har kunne lykkedes med at gå fra frustration over manglende kunder, stresset over manglende penge på kontoen, til i dag at have en succesfuld friheds baseret business, JA så kan du også gøre det.

DU kan også lære at at gå de skridt der skal til for at du står med et stærkt og bæredygtigt fundament for din business - og dermed for din fremtid

I al sin enkelthed, handler det jo bare om at kende metoden til at gøre det.

 

 

Så i dag hjælper jeg dig der er kvindelige coach, behandler eller på anden måde videregiver din viden til andre, med at få skabt det her stærke fundament for din business. Få styr på alt det praktiske ved at drive business, samt sikre at du skiller sig ud fra mængden ved at opbygge alt med udgangspunkt i dig!

For grunden til at rigtig mange af de der springer ud som selvstændig ikke får deres drøm ud og leve, er at de ikke har fået skabt det fundament det kræver at skabe en business man kan leve godt af. Og det værste i den proces er at man som nystartet coach eller behandler, kommer til at tvivle på sit værd, tvivle på om det nu også er den vej man skal gå, og det måske var bedre bare at gå tilbage til at være lønmodtager.

Og det er SÅ ærgerligt, for det behøver ikke være svært. Og det er så ærgerligt at en masse fantastiske coaches og behandlere med noget på hjertet ikke kommer ud og gøre den forskel de kan, “bare” fordi de ikke kender metoden til at bygge et stærkt fundament for deres business. Så jeg ved at metoden den virker, hvis du får den til at virke.

Mine største styrker

● Struktureret – som gør at intet er overladt til tilfældighederne, men der er en klar plan og altid overblik over tingene. Det betyder for dig at du ikke mister overblikket, men altid ved præcis hvad du skal lave og hvornår.

● Praktiker – meget handlekraftig så tanker og drømme omsættes til virkelighed. Det betyder for dig at du ikke får lov til at gå i stå, men jeg altid sørger for at du er motiveret og klar til at tage næste skridt.

● Selv gået vejen – jeg har lært tingene på den hårde måde, med flere stresskollaps, levet et liv i hamsterhjulet, samt startet min iværksætter rejse med frygt og frustration. Det betyder for dig at du kan tage genvejen og dermed skære mange år af læringskurven.

● Autentisk – what you see, is what you get! Det betyder for dig at du kan have tillid til det jeg siger også er det jeg gør, og dermed have en tryghed i vores samarbejde.

● Empatisk – så du altid bliver set og hørt præcis hvor du er. Det betyder at der ikke er noget der bliver kørt hen over hovedet på dig, men at jeg altid tager udgangspunkt i det sted du er, så du får støtte og vejledning til at nå dine mål.

● Risikovillig – jeg tør godt tage en chance og ved nu at det koster penge at tjene penge. Det betyder for dig at jeg kender den frygt du står med når du skal foretage en stor investering, og derfor vil kunne støtte dig i din beslutning. 

Fun facts

Jeg bor i naturskønne omgivelser på Midtfyn, omgivet alle vores dyr p.t. i form af hund, kat, får og lam.

Elsker roen på mit hjemmekontor, men også det liv der kommer i huset så snart børnene lander hjemme efter skole, og nyder at have tid med dem, deres fritidsaktiviteter eller min egen træning. 

Jeg har en DM medalje i ishockey, redet siden jeg var 5 år og slidt adskillige løbesko efter mange kilometer i benene.

Og så har jeg fået en ny hofte pga slidgigt, til trods for min “unge” alder.

Jeg elsker at bade i havet hele året rundt, hvilket giver mig ro og kickstarter min dag.

Jeg er kæmpe livsnyder.

Reflekterende introvert.

Elsker dyr (havde du måske allerede gættet). Jomfru af stjernetegn.

Elsker Thailand samt altid på jagt efter ny viden der kan optimere min egen og mine kunders business.

photo-1567941085898-d5bf3ff007ad

De tørre facts

● Født 1976 og tog først springet fra lønmodtager til selvstændig tilbage i 2019 efter mange års tilløb.

● Jeg er gift med den skønneste mand og vi har sammen 2 fantastiske børn, som er min sikre base, og som nyder godt af at jeg i dag har skabt en succesfuld friheds baseret business.

● Er et produkt af mit eget produkt i rejsen fra lønmodtager til succesfuld selvstændig. Er en mester i struktur og overblik, og konkret erfaring indenfor undervisning, vidensdeling samt IT og systembrug. Det betyder for dig, at jeg kun videregiver relevant og brugbar viden til din proces, og at jeg hele vejen sikre at du har en klar plan at følge.

● Uddannet Life coach, Business coach, Stress coach & Skyggevejleder og hjulpet kvinder videre i livet, hvorfra de nu stod fast, og hvor frygten ofte var en følgesvend. Det betyder for dig at jeg er uddannet i at hjælpe dig med at slippe gamle overbevisninger, opbygge en business og en hverdag uden stress, samt hjælpe dig med at give slip på janteloven og indtage din plads i verden.

● Har en Højere Diplomuddannelse indenfor finansiering v. Syddansk Universitet hvilket giver mig teoretisk viden indenfor økonomi Det betyder for dig, at jeg kan guide dig inden for økonomien i din business, og har en forståelse for hvordan økonomi, skat, moms og det at lave regnskab og budgetter hænger sammen, og som jeg kan videregive til dig.

● Har solide kompetencer fra over 20 års erfaring i den finansielle sektor, med arbejde inden for kunderådgivning, økonomi, pension og strategi. Det betyder for dig, at jeg er vant til at have mange bolde i luften, arbejde tæt med mine kunder samt omsætte viden så det bliver let forståeligt.


Men nok om mig. Hvad med DIG?

Hvad er din store passion?

Hvad er det du er her i verden for at udrette? Book en GRATIS Strategi samtale og få skabt klarhed over hvad dit næste skridt kan være, så du kan udleve dine vildeste drømme. Jeg glæder mig til at høre fra dig.