Min mission er at hjælpe dig med at skabe, sælge og levere din viden online, så du kan skabe en business med mest mulig frihed!

Jeg har selv gået vejen, og jeg har mærket på min egen krop hvad der virker og hvad der IKKE virker, og ved hvor hårdt det er at stå der og mangle den rette hjælp til at nå i mål og for alvor kunne leve af sin passion. 

I got you! Signatur (guld)

Drømmer du om en business, hvor du kan hjælpe endnu flere, og som arbejder for dig, når du holder fri?

 

Jeg mener at ALLE skal have mulighed for at skabe en succesfuld business, uden at skulle knokle!  Det eneste det kræver er, at du er VILLIG til at gå ALLE de skridt der skal gåes, og ikke kun de lette! ALLE kan få succes med den rette strategi, den rette indstilling og den rette business mentor. 

 Den BUSINESS MENTOR er mig!

Du kan læse hele min historie her!

Jeg er vildt passioneret for at bygge og drive online business!

Jeg har siden jeg blev selvstændig nørdet i at gøre det så let som muligt at drive min business, og det der KAN køre online og automatisk - det kører online og automatisk.

Det har givet mig en hverdag med masser af FRIHED og en øget indtjening, og det er det jeg nu giver videre til dig!

Jeg har erfaringen og strategierne som gør at du kan skære mange år (og penge) af læringskurven, og dermed hurtigere få skabt den business du drømmer om. 

Jeg sætter derfor også en ære i at gøre det let for dig, at opnå en hverdag, hvor det er både let, sjovt og nydelsesfuldt at være selvstændig. Jeg har skabt klare strategier der virker, så du hurtigere kan opnå den maksimale FRIHED i din business - ja i dit liv!

💥 Jeg har selv skabt en online business hvor jeg kan nøjes med at arbejde 25 timer om ugen! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at gå fra at sælge din tid, til at sætte din kunde tiltrækning på autopilot, samt skabe en omsætning på +50.000 kr. om måneden, så du kan have mest mulig FRIHED!

💥  Jeg har selv skabt en automatisk funnel, som gør at jeg ikke konstant skal være på! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at gå fra at sælge din tid, til at sætte din kunde tiltrækning på autopilot!

💥  Jeg har selv skabt en business baseret på min viden, og hvor alt foregår online! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at gå fra at sælge din viden uden du behøver at mødes fysisk med dine kunder!

💥  Jeg har selv skabt et stærkt fundament for min business, som er grundlaget for alt hvad jeg gør og hjælper mine kunder med! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at få styr på dit fundament, så du igen og igen kan tage din business til helt nye højder!

💥  Jeg har selv i dag en business hvor jeg tiltrækker mine kunder på autopilot, uden at jeg konstant skal være aktiv på de sociale medier! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at skabe og implementere din unikke funnel, der sikrer dig et stabilt flow af kunder!

💥  Jeg har selv skabt et High-Ticket online mentorforløb! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at gå fra at sælge din tid, til at skabe store resultater for dig og dine kunder via dit eget unikke signatur forløb!

💥  Jeg har selv udviklet min online business til at have en omsætning på +100.000 kr. om måneden! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at hæve din omsætning!

💥  Jeg har selv gået vejen og afprøvet et hav af strategier! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at gå den direkte vej, da jeg ved hvad der virker og hvad der ikke virker!

💥  Jeg har selv stået og manglet en klar retning, og støtte når det var svært! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at holde overblikket, så du får implementeret den viden du får, som er afgørende for at du rent faktisk lykkedes!

💥  Jeg har selv bøvlet med teknikken, ved opbygningen af min online business, og ved at det alene kan stoppe mange! Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med at få opsat det tekniske, så det ikke holder dig tilbage!

18

Så hvad kan jeg hjælpe DIG med?

Hvad er din store passion?

Hvad er dit bidrag til verden, som NU skal ud til mange flere ved brug af online strategier?

Se her  hvordan du kan få min hjælp til at tage din business til NEXT LEVEL!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

 

Book en samtale allerede i dag!

Logo (guld u. tekst) (2)

Hedal Consulting v. Christina Hedal CVR 40704892 - Copyright © 2023

 +4521364978   info@christinahedal.dk - HandelsbetingelserPrivatlivspolitik