Min mission er at hjælpe dig med at skabe, sælge og levere din viden online, så du kan skabe en business med mest mulig frihed!

Jeg har selv gået vejen, og jeg har mærket på min egen krop hvad der virker og hvad der IKKE virker, og ved hvor hårdt det er at stå der og mangle den rette hjælp til at nå i mål og for alvor kunne leve af sin passion. 

Drømmer du om en business, hvor du kan hjælpe endnu flere, og som arbejder for dig, når du holder fri?

 

Jeg mener at ALLE skal have mulighed for at skabe en succesfuld business, uden at skulle knokle!  Det eneste det kræver er, at du er VILLIG til at gå ALLE de skridt der skal gåes, og ikke kun de lette! ALLE kan få succes med den rette strategi, den rette indstilling og den rette business mentor. 

 Den BUSINESS MENTOR er mig!

Jeg er vildt passioneret for at bygge og drive online business!

Jeg har siden jeg blev selvstændig nørdet i at gøre det så let som muligt at drive min business, og det der KAN køre online og automatisk - det kører online og automatisk.

Det har givet mig en hverdag med masser af FRIHED og en øget indtjening, og det er det jeg nu giver videre til dig!

Jeg har erfaringen og strategierne som gør at du kan skære mange år (og penge) af læringskurven, og dermed hurtigere få skabt en business som arbejder for dig, også når du holder fri, ved at opbygge din din business med din egen unikke FUNNEL som hver dag tiltrækker de rette kunder til din business. 

Jeg har derfor gjort det let for dig, så du også kan få en hverdag, hvor det er både let, sjovt og nydelsesfuldt at være selvstændig. Jeg har skabt klare strategier der virker UDEN at du behøver at være en haj til teknik!

Du kan læse hele min historie her!

18

Så hvad kan jeg hjælpe DIG med?

Hvad er din store passion?

Hvad er dit bidrag til verden, som NU skal ud til mange flere ved brug af online strategier.

Se her hvordan du kan få min hjælp til at tage din business til NEXT LEVEL!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

Læs mere her!

Logo (guld u. tekst) (2)

Hedal Consulting v. Christina Hedal CVR 40704892 - Copyright © 2023

 +4521364978   info@christinahedal.dk - HandelsbetingelserPrivatlivspolitik