Jeg hedder Christina Hedal og er business mentor for en masse skønne iværksættere der alle har det til fælles at de ønsker at drive deres business med mest mulig FRIHED samtidig med at de kan leve godt af deres passion. 

Men der startede jeg ikke, så her er min historie!

18

Jeg ser desværre at alt for mange der knokler rigtig hårdt for at få nok kunder, og mange giver op inden de når at udleve deres drøm, fordi det simpelthen er for hårdt at skulle være “på” hele tiden. Det er simpelthen så ærgerligt, når der findes en meget nem vej til at kunne tiltrække og sælge til din målgruppe. 

Metoden har ganske enkelt ændret mit liv, og måden jeg driver min business på!

Jeg lærte det på den hårde måde, og jeg betalte en høj pris undervejs!

 

Før jeg blev selvstændig arbejdede jeg 23 år i den finansielle sektor, hvor jeg via mit job som pensionsrådgiver hjalp mine kunder med at planlægge og skabe holdbare løsninger, der gav dem mest mulig FRIHED i deres liv, når de gik på pension. 


Men jeg fik stress, og det ændrede mit liv.


Så jeg besluttede ret hurtigt efter jeg blev syg at jeg skulle skabe mit eget arbejdsliv, for den udgave jeg var af mig selv på det tidspunkt, vidste jeg med sikkerhed at sådan ville jeg ikke være, og slet ikke overfor mine børn.

Så jeg sagde mit job op uden at vide hvad der så skulle ske. Det eneste jeg med sikkerhed vidste var at jeg ikke skulle være i det her job mere, og at jeg fremover skulle lave noget der var nærende for mig og mit liv.


Jeg tog en coachuddannelse, og en master som stresscoach begge gennem Sofia Manning. Og jeg tog en helhjertet beslutning om at det her med at skabe mit eget arbejdsliv, hvor der var plads til hele mig, det VILLE jeg lykkedes med. Så i 2019 sprang jeg ud som selvstændig coach.

Det lå ikke lige i kortene, at jeg derefter skulle ende som succesfuld iværksætter. Ingen i min familie eller omgangskreds er selvstændige, og med en opvækst med en alkoholiseret og psykisk syg mor havde jeg ingen rollemodel, og ingen støtte på min vej, og lærte derfor hurtigt i mit virke som selvstændig (som i min opvækst) at jeg skulle klare ALT selv.

Så nu hvor jeg skulle være selvstændig var der virkelig meget, jeg ikke vidste, og derfor skulle lære. Og da jeg var vokset op med at klare tingene selv, kan du nok godt forestille dig at jeg havde nok at se til, og derfor var jeg faktisk ved at få stress igen.

Det var helt klart hvad det var at jeg løb fra!

 

Så det var ret klart hvad det var jeg løb fra, og hvor jeg fik min drivkraft fra til at lykkedes.

Jeg indrømmer at da jeg stod der som ny uddannet coach, med en plan om at nu skulle jeg leve af min nye profession, var jeg faktisk en smule skrækslagen, da jeg stod der på helt ukendt grund, og igen uden nogen form for rollemodel at støtte mig til.

ALT skulle være RIGTIGT - ALT skulle være perfekt!

Jeg prøvede mig frem, og fulgte først den ene strategi og så den anden.

Arbejdede i øst og vest og var ved at give op mange gange, og var bange for at jeg ikke kunne få den hverdag jeg så inderligt ønskede, som kunne give mig den FRIHED og gøre mig til den udgave af mig selv, hvor jeg kunne være den mor for mine børn jeg inderligt ønskede at være. 

Så da jeg opdagede hvor let det faktisk kunne være at få den hverdag jeg ønskede, var det i den grad MIT wake-up call, og det blev afgørende for mit liv og der hvor jeg er i dag!

Men hvad gjorde så forskellen på, at jeg havde en business, og en hverdag, der på ingen måde var, som jeg ønskede den skulle være, til i dag at have både FRIHED og en business jeg kan leve rigtig godt af?

Jeg fandt nøglen til succes!


Jeg valgte på et tidspunkt at investere et ret stort beløb i en mentor, der havde den succes som jeg selv drømte om at få. En business med masser af frihed og penge på kontoen. Og i det samarbejde indså jeg hurtigt at der var noget jeg virkelig havde overset i måden at drive min forretning på. Så løsningen jeg fandt via min nye mentor og som jeg stadig bruger den dag i dag, var at automatisere det som kan automatiseres, så jeg har mere tid til at hjælpe mine kunder - frem for at konstant at være på jagt efter den næste kunde. 


Inden jeg arbejdede med denne mentor, havde jeg ikke nok kunder, og jeg knoklede hårdt for at tiltrække de få jeg havde. Det gjorde at jeg havde mange nætter hvor jeg lå og spekulerede på hvordan jeg skulle få det hele til at gå. 

Jeg postede hver dag på de sociale medier, gik live og håbede på, at nogen så det, eller kom forbi min hjemmeside. Jeg brugte RIGTIG mange penge på mentorer, der overbeviste mig om at jeg sagtens kunne skabe en succesfuld business ved bare at poste og være aktiv på de sociale medier. Det betød også, at jeg brugte RIGTIG meget tid på at lave manuelt organisk markedsføring.  

Problemet var bare, at der ikke skete det, disse business mentorer havde lovet mig. Det væltede ikke ind med kunder, og eftersom jeg brugte mellem 10 og 15 timer om ugen, stod de resultater jeg fik slet ikke mål med det arbejde jeg lagde i det. Så jeg var faktisk ved at smide håndklædet i ringen og give op af flere omgange!  Ja jeg begyndte endda at bilde mig selv ind at det her med at være selvstændig det var nok ikke for alle, og i hvert fald ikke for en som mig!

 

Så en af de største fejl jeg begik dengang, det var at jeg lod mig forblænde af at jeg kunne skabe succes ved bare at være nok på de sociale medier, og dermed ikke bruge penge på markedsføring. 

 

Hvis du som jeg er introvert, kan du nok godt forestille dig hvilken begejstring det skabte, at jeg nu havde fundet en strategi som både passede til min personlighed, til mit ønske om at drive min business med mest mulig frihed, og som rent faktisk - og på ganske kort tid, gav mig det stabile flow af kunder som jeg så længe forgæves havde knoklet for at opnå.

Så jeg stoppede med at jagte mine kunder. Jeg stoppede med at sidde hver dag for at lave opslag på de sociale medier, og Facebook lives og hvad jeg ellers havde brugt min dyrebare tid på. 

Pil

Så det var virkelig en game changer af de helt store, for min måde at drive business på. Og det var uden tvivl det der gjorde at jeg lykkedes med at skabe massiv vækst i min business, uden at skulle give op undervejs, og uden at skulle arbejde flere timer.

16

Det var en kæmpe befrielse, at jeg ikke længere skulle være på de sociale medier hver dag.

Hvor jeg før knoklede hårdt for at komme i dialog med min målgruppe, og hvor jeg ofte måtte sande at dem jeg talte med ikke var mine drømme kunder, får jeg i dag serveret købe klare kunder direkte i min indbakke.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg havde modet til at gå en ny vej, og tænke anderledes i forhold til at drive min business. Taknemmelig for at jeg faldt over den mentor dengang, og glad for at jeg havde modet til at række ud efter hjælp til det jeg ikke selv kunne se og implementere.

For i dag har jeg en hverdag, jeg ELSKER

Så som dengang i mit job som pensionsrådgiver, hjælper jeg i dag mine kunder med at planlægge og skabe holdbare løsninger, der giver dem mest mulig frihed i deres liv, ved brug af automatisk opsatte systemer der arbejder for dig også når du holder fri.

Min business i dag!

 

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg havde modet til at gå en ny vej, til trods for at den nye vej ikke dengang virkede indlysende. Taknemmelig for at jeg valgte at investere  i den her mentor dengang, og glad for at jeg havde modet til at række ud efter hjælp til det jeg ikke selv kunne se, og det jeg ikke selv kunne implementere.

 

Prøv lige at forestille dig en hverdag….. 

  • Hvor du hver dag står op og kan se at der er kommet nye potentielle kunder ind på din email liste!
  • En hverdag hvor du hver dag får serveret nye, købeklare kunder via dit automatisk opsatte system direkte i din indbakke.
  • Ja, en hverdag hvor du har friheden til at skabe det liv, der passer præcist til dig og din familie, og hvor du kan bruge din tid på det, der betyder allermest for dig.


Sådan er min hverdag i dag…

Og alt jeg selv har gennemgået på min egen rejse, for at nå hertil, er hele grundlaget for min business i dag, og det der ligger til grund når jeg hjælper mine kunder med at skabe en fantastisk og friheds baseret business.

Alle kan lære at tiltrække kunder på autopilot, også uden brug af dyre IT konsulenter, eller at være teknisk anlagt.

Du kan også lære det!


Skal jeg være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke på at det her var muligt for sådan en som mig! Det jeg har opnået er langt mere end jeg nogensinde havde turde drømme om, og derfor ved jeg også at det er muligt at opnå for dig selv, selvom du måske ikke lige nu kan se hvordan du gør.

Da jeg gik i gang med den strategi jeg hjælper mine kunder med, så lykkedes det mig faktisk på kun én måned at tiltrække over 1.000 mennesker til min nye liste, gennem en helt ny FUNNEL, og der var jeg altså helt nystartet coach.

Så jeg ved at metoden virker, hvis du får den til at virke. 

Ja, alle kan lære at gå vejen med den rette hjælp og støtte. Det kan du også, og du kan helt konkret se hvordan du gør lige her!